Solution Tree

We were approached by these clients because they wanted to create a community space within their existing commercial office space that fostered collaboration amongst their team. After covid they wanted to help bring the teams together by creating an onsite social hub that could also be used as a hybrid classroom. It was important for the client to create a more desirable, open, and more casual workspace with modern lighting, multiple seating areas, and benches, with lots of natural light.

Our lead architect, Sasha, and lighting designer, Alyssa, took these requests to heart by producing a superior design program that included ample and inviting seating, functional work and collaboration space, and an open kitchen with a custom-designed island that can easily transform into a long banquet table during training events and company-wide gatherings. Built-in upholstered seating and display shelving with integrated lighting highlight the full length of the main window wall. These serve to connect the kitchen to the hybrid classroom providing a cohesive experience for all of the clients’ activities.

Our design and build teams were able to effectively address every desire and concern, and execute the program with a high level of detail and attention while maintaining a positive client experience. Our clients are so excited for their team to start enjoying their new space.

Photos by: Nolan Calisch